De giraf en het letterspel

Geplaatst op 30 mrt 2020
De giraf en het letterspel

Ik begin de kleuters toch te missen hoor! Zeker onze ‘onnozele momentjes’ in de kring. Normaal gezien maken we doorheen de dag samen heel wat mopjes… Af en toe denk ik eens aan die momentjes!


Ik ben nog steeds paraat om te videobellen met je kleuter via WhatsApp, stuur maar een mailtje, laat maar weten als je kleuter interesse heeft. Ik heb al heel wat kleuters aan de lijn gehad en misschien zijn er zelfs kleuters bij die al een 2e keer willen bellen… dat mag uiteraard ook! Ik ben nog steeds bereikbaar hiervoor elke weekdag van 10-12u.

 

Af en toe iets horen van mijn deugnieten vind ik heel fijn, ik hoop dat de kleuters het net zoals ik fijn vinden om filmpjes te ontvangen, te maken, te sturen, … Blijf ze maar sturen!

 

Ik wil jullie ook niet blijven overladen met tips, ik heb het gevoel dat iedereen voorlopig zijn plan nog kan trekken? Moest dat niet het geval zijn, sta ik zeker open voor vragen, … mail/bel me maar!

 

Ik heb wel 1 opdracht voor mijn kleuters, om te weten wat ze moeten doen, moeten ze naar het nieuwe filmpje onderaan kijken.

Ik verwacht dan van iedereen een foto van het resultaat in de WhatsApp-groep of via mail.


 

Groetjes,


 

terug

Onze klas

 

Blijf maar klein

Blijf maar klein

En onbevangen

Vol verwondering

En verlangen

 

Blijf maar klein

En ongeremd

Vol avontuur

En ongetemd

 

Blijf maar klein

En ondoordacht

Vol plezier

En levenspracht

 

Blijf maar klein

En onbeschreven

Groot zijn

Kan nog heel je leven