Aan de slag met kosteloos materiaal

Geplaatst op 30 jan 2021
Aan de slag met kosteloos materiaal

Wat een superhelden hebben wij in 2KK! We bakten een hele hoop wafels voor maison Biloba voor onze heldendaad, maakten onze eigen heldencape, spraken elkaar alleen nog maar aan met onze megacoole superheldennamen, tekenden heel wat superhelden met houtskool, de lichtbak, bouwden in de bouwhoek met allerlei materialen verschillende superheldenparcours en om de week heldhaftig af te sluiten werden we geschminkt in échte helden en legden we een heldenparcours af. Het zou me trouwens niet verbazen als jullie kleuters nu het hele weekend in hun heldencape willen rondlopen ;-).

 

Maandag starten we met onze kosteloze week. We gaan vooral heel veel knutselen met kosteloos materiaal, heel wat spelletjes verzinnen voor op de speelplaats om met kosteloos materiaal leuk aan de slag te gaan, we bouwen een eigen kosteloze knikkerbaan, want jullie kleuters spelen de laatste tijd heel graag met de knikkerbaan die we van de sint gekregen hebben, bowlen met flessen, sjoelen met dopjes én maken onze eigen gerecycleerde kunstmuur!

 

Vergeten jullie ook niet eventjes te reageren wanneer het voor jullie het beste uitkomt om het oudercontact te laten doorgaan? Een mailtje met voorkeursdag en uur of een ingevuld briefje krijg ik graag terug.

 

Wie thuis lege plastic flessen, conservenblikken heeft, mag die altijd meegeven, wij hergebruiken ze graag!

 
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso