Haas wil worteltjestaart

Geplaatst op 20 nov 2021
Haas wil worteltjestaart

Heel wat emmers zijn gerepareerd geweest of ja, toch een poging tot, we gingen op zoek naar wat er drijft en zinkt in beer zijn emmer, we maakten kennis met het verhaal op verschillende manieren en speelden/zongen het verhaal zelf ook op verschillende manieren: kijk maar eens mee.

We aten op donderdag cake voor feestvarken Lucy en juf Sam kwam 2 dagen al eens meedraaien in de klas, zij maakte met de kleuters de geluidseffecten voor ons bovenstaande filmpje en introduceerde het toverbos.

 

Deze week gaan we ein-de-lijk nog eens aan de slag in ‘de keuken’, want Haas wil worteltjestaart! Wat hebben we daar allemaal voor nodig? En wie tovert onze klas mee om tot bakkerij, telt en rekent mee met al die wortels, gaat er mee naar de winkel, want Haas lust niet alleen worteltaart, maar ook wortelsoep! Bakken, koken en nog wat feestvieren staat deze week centraal in de klas, want ja als je taart gaat eten, mag je wel wat feesten hé...


 

Ben je heel benieuwd naar welke worteltaart wij dan gaan maken in de klas of wil je het thuis zelf eens proberen? Dit is het recept!


Smakelijk!

 



 

 

 
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso