Geplaatst op 7 sep 2019
f a m i l i e

Lieve mama's en papa's

De eerste schoolweek is voorbij gevlogen ... én wat een fijne en gezellige week was dat! We leerden elkaar een beetje beter kennen. 

Clea, Pixie en Giselle waren heel blij om elkaar terug te zien. Clea vond het enorm fijn om te tekenen, Pixie was altijd te vinden in de poppenhoek en Giselle vond het fijn om in de boekenhoek te vertoeven. Adam was opnieuw onze vrolijke babbelkous, maar ook Lauren houdt ervan om de hele dag door fijne dingen te vertellen. Timur is onze zanger. Hij zingt het liefst de hele dag door. Hakuna Matataaa ... Aissata, Ravza en Sarah genoten ervan om met de plasticine te experimenteren.  Alexandre, Anas, Gioele en Elouann speelden het allerliefste met de auto's en de trein. Zij kunnen prachtige treinsporen maken!

We leerden onze dikke vriend Jules kennen en mochten hem elke dag een kusje geven voor we richting huis vertrokken. In ons klasje is zelfstadigheid heel belangrijk en dat is dus ook iets waar we al veel op geoefend hebben. We mochten zelf kiezen met wat we speelden, maar moesten het ook nadien zelf weer opruimen. En weet je wat? Wij kunnen dit eigenlijk al heel goed!

13 dikke vriendjes in één klas!

 

volgende week //

Onze lieve FAMILIE in de kijker. We maken een familiemuur in de klas én gaan vertellen en luisteren. 

M E E B R E N G E N: foto's van jullie gezin/familie

 

lieve groetjes, juf Maité

terug

Onze klas

Welkom bij JK B - Giete!!

Volg hier onze avonturen van in de klas.

We zijn een een diverse klas en vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn.

Want jezelf kunnen zijn is het fijnste dat er is!

xoxo