Geplaatst op 6 sep 2020
ons wenweekje

Hallo lieve ouders 

Ons eerste weekje samen is echt voorbij gevlogen! Tijd vliegt wanneer het leuk is! 

Heel fijn om Lauren, Lars, Idris, Lina, Dina en Tilda opnieuw te mogen verwelkomen en zo leuk om Lucy, Hobbes, Souleymanne en Lola te leren kennen!  Ook Yunus komt binnenkort nog terug naar ons klasje! 

Hebben jullie gezien hoe flink, blij en fier jullie kleuters de schoolpoort binnenwandelden de afgelopen week? Ik ben een hele fiere juf en ben er zeker van dat jullie ook heel fier zijn op jullie kleine mensje(s).

Afgelopen week maakten we tijd om elkaar en de klas te ontdekken. Zich goed en vertrouwd voelen stond helemaal centraal deze week.  

We kozen allemaal ons eigen klassymbooltje, ook de vriendjes van vorig jaar mochten een nieuw symbooltje kiezen. Lauren is het lieve konijn, Lars de stoere beer, Idris de coole vos, Lina de schattige hond, Dina het leuke nijlpaard, Tilda de toffe poes, Lucy het grappige schaapje, Hobbes de gevaarlijke leeuw, Souleymanne de vrolijke aap en Lola de gekke zebra!  Yunus mag binnenkort ook nog een symbooltje kiezen. 

We maakten gebakjes, mooie spiralen en figuren met maanzand, mochten ontdekken en experimenteren met verfdoppers, versierden oude CD’s met kleurrijke knopen en schelpen (om ons boekenhoekje wat sfeervol te maken), stempelden met allerlei kleuren en vormen op papier, ontdekten de hoekjes, luisterden naar enkele fijne verhalen, zongen luidkeels ‘de wielen van de bus’ met elkaar en nog zoveel meer fijne momenten, … 

 

Volgende week leren we elkaar én de klas nog beter kennen. Op maandag vieren we de verjaardagen van Lina, Dina en Lars. Zij waren alle drie jarig op 14 augustus!

Is het mogelijk om een pakje vochtige doekjes mee te geven? Dit kunnen wij altijd goed gebruiken in onze klas.

 

vochtige doekjes.jpg

Lieve groetjes, juf Maité 

terug

Onze klas

Welkom bij JK B - Giete!!

Volg hier onze avonturen van in de klas.

We zijn een een diverse klas en vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn.

Want jezelf kunnen zijn is het fijnste dat er is!

xoxo