Geplaatst op 19 sep 2020
mijn familie

Beste ouders

B E D A N K T voor al jullie fijne familiefoto’s, deze hebben allemaal een plaatsje gekregen op onze familiemuur. Jullie kleuters genieten er helemaal van om af en toe eens een kijkje te gaan nemen naar deze muur. Samen lachen en praten ze fier over wie er op de foto’s te zien is. 

Deze week stond helemaal in thema van onze familie, maar ook fijn buitenspel kreeg een plekje in onze week!  We mochten onszelf en onze familie tekenen op papier en vertelden wie er allemaal in ons huis woont. 

Zo leerde ik dat ‘meneertje’ Alfred ook in het huis van Lucy woont, dit was ik al eventjes vergeten! Hobbes vertelde heel enthousiast over ‘Sammie’ en Trix en Idris moest lachen met boze zus Farah op de foto. “Hé maar Hobbes kijkt ook boos op de foto!” We speelden situaties na met de popjes in het poppenhuis, sorteerden met kleurrijke beertjesfamilies, en … kijk maar naar ons fotoalbum voor wat we nog gedaan hebben!

Op woensdag maakten we lekkere smoothie van appel en peer samen met de kleuters van juf Karen. Nadien mochten we deze samen lekker opeten buiten op onze speelplaats. 

Op donderdag gingen we naar de grote speelplaats waar we mochten klimmen, klauteren en glijden naar hartenlust! Het klimparcours op de berg en de glijbaan lieten vele gezichtjes glunderen. Souleymanne en Lars hadden geen trap nodig om naar boven te geraken, zij kropen gewoon zo de berg op!  Dina gleed zelf op haar buik naar beneden op de glijbaan! 

Vrijdagnamiddag trokken we naar het parkje! Lauren en Tilda wandelden heel flink naar het park en Lola genoot van het maken van ijsjes in de zandbak. Lina kroop bij haar zus op de draaipaal en Yunus draaide ze in het rond.  We genoten van elkaar en van de buitenlucht!

Volgende twee weken gaan we op zoek naar STIPPEN EN STREPEN OVERAL! We ontdekken verschillende patronen, zoeken patronen bij dieren, gaan op stippen zoektocht op de speelplaats, starten met onze wekelijkse TIK-TAK in thema, ... en nog veel meer fijne activiteiten.

Op maandag 21 september vieren we de verjaardag van Tilda, joepieeeee!

Veel liefs, juf Maité

terug

Onze klas

Welkom bij JK B - Giete!!

Volg hier onze avonturen van in de klas.

We zijn een een diverse klas en vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn.

Want jezelf kunnen zijn is het fijnste dat er is!

xoxo