stippen en strepen week 1

Geplaatst op 27 sep 2020
stippen en strepen week 1

Hallo iedereen! 

Alweer een weekje razendsnel voorbij gevlogen! We begonnen de week met ons klasje lekker vol, want de kindjes van juf Karen kwamen bij ons spelen op maandag en dinsdag.

Het was heel leuk om te zien hoe Yunus en Eymen, Lucy en Juliette en Lauren en Zanna elkaar vonden in hun spel. Ook vierden we maandag de verjaardagen van Tilda en Souleymanne, zij werden 3 jaar! Proficiat vriendjes! 

Op woensdag mochten we wortelen en komkommers snijden, crackers breken en lekkere dipsaus maken met yoghurt en kerstomaten. Nadien lekker smullen buiten met alle jongste kleuters samen. En viel het in de smaak? JA ZEKER! Ik denk dat de kindjes honger hadden!! Na het eten mochten we onze vuile handen wassen in de wasstraat die speciaal gemaakt is voor onze kleuterklassen! 

Op donderdag gingen we op stippen-, vlekken-, en strepenzoektocht op onze speelplaats. We moesten heel goed zoeken en de juf roepen wanneer we iets vonden of zagen. Tilda, Lucy en Lauren ontdekten stippen op hun jas en op hun kleren.

Vrijdag werkten we aan een verrassing voor juf Ingrid, onze turnjuf van de lagere school. We moesten tekenen wat ons aan de turnles doet denken. Lars en Lauren tekenden beide een hele mooie fiets, Lucy een hoelahoep en er was ook nog een springtouw! Vrijdagnamiddag speelden we opnieuw klasoverschrijdend samen met juf Karen.  Dit doen we elke vrijdagnamiddag! 

Volgende week gaan we verder op zoek naar stippen, strepen, vlekken, patronen op dieren! Ook vieren we op dinsdag de verjaardag van Hobbes! Hoeraaaaa!

Liefs, juf Maité

terug

Onze klas

Welkom bij JK B - Giete!!

Volg hier onze avonturen van in de klas.

We zijn een een diverse klas en vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn.

Want jezelf kunnen zijn is het fijnste dat er is!

xoxo