Allerlaatste themabriefje van het jaar...

Geplaatst op 19 jun 2021
Allerlaatste themabriefje van het jaar...

Savannedieren, vooral de big five, hebben voor ons geen geheimen meer! We hebben veel gespeeld in onze savannehoek, veel savannedieren gebouwd met duplokaarten, heel wat savannespelletjes gespeeld, onze kleuterspeelplaats omgetoverd tot een krijtsavanne en tussendoor Yusra haar verjaardag gevierd. Om de week af te sluiten zijn we naar het kleine parkje in de straat getrokken om ook eens te gaan kijken naar de moestuinbakken, de compostemmers leeg te maken en gewoon om in de zandbak te ravotten.

 

Om de laatste weken in te zetten, beginnen we op maandag 21 juni met een sportdag! Alle kinderen van de kleuterschool nemen hier deel aanl. Tijdens de sportdag staat het thema ‘Kermis’ centraal en gaan we ook nog andere leuke dingen doen zoals een hindernissenparcours, samen naar het park, waterspelletjes, enz.

Iedereen wordt zoals gewoonlijk ten laatste om 8u50 verwacht op school.

Wat nemen we mee?

- Rugzak 

- Sportieve kledij (bv. gemakkelijke schoenen en kledij) 

- Regenkledij 

- Lunchpakket 

 

We hopen er samen een leuke en sportieve dag van te maken én wij vieren ook nog jarig patatje Ravza, joepie!

 

De andere dagen gaan we samen genieten in onze klas, onze speelbakken en al ons knutsel- en werkmateriaal op orde zetten en spelen, spelen, spelen!!

 

Op vrijdag trekken we samen met 3KK naar de Kruidtuin, voorzie die dag dus ook sportieve kledij en een lunchpakket. Wat we daar precies gaan doen is nog een verrassing…. maar dat Piraat Vergeethaak er iets mee te maken heeft, kunnen we alvast vertellen…

 

De allerlaatste maandag zetten we onze jarige zomervriendjes (Gioele, Ayoub en Clea) in de bloemetjes, op dinsdag komen de mama en papa van Ugo ons entertainen met een streepje muziek en doen we allerlei muzische activiteiten en wie weet verwent de juf ons die dag ook wel nog wat, op woensdag vieren we ons jarig patatje, Pixie, én ronden we de allerlaatste schooldag af om 12u25!

 

Ik heb genoten van het schooljaar met mijn patatjes, hopelijk zij ook en dan nu…


VAKANTIE!

 
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso