Onze bonte vogel in beeld

Geplaatst op 11 sep 2021
Onze bonte vogel in beeld

De papegaaien beginnen de klas goed te kennen, hebben prachtige bandjes voor elkaar gemaakt die ze dan fier rond hun polsen hebben geknoopt, aan de boekentas hebben gehangen, hebben hun verjaardagskalenders geknutseld, hun persoonlijke kaartjes gemaakt, hebben een turnles gekregen van Papegaai Geeloog en hebben zijn liedje elke dag luidkeels meegezongen. Neem zeker een kijkje op onze klaspagina om te zien hoe het er in onze klas aan toe gaat!

Liedje Papegaai Geeloog:

Aan de grote schoolpoort ‘s morgens in de vroegte,

Komen de papegaaien samen op het trapje.

Kijk daar zwaait Papegaai Geeloog naar alle vriendjes.

Zwaaien, zwaaien, zwaaien,

Welkom in de klas!

Vanaf maandag leren we Papegaai Geeloog vanbinnen en vanbuiten kennen. Hoe ziet de papegaai eruit, wat doet de papegaai allemaal, wat eet hij, waar leeft hij, … We knutselen Papegaai Geeloog op verschillende manieren, leren nog een versje over een papegaai, maken lekkere pindakaasmueslirepen, want een papegaai eet nu eenmaal graag pindanootjes… Wij, de papegaaien dus ook!

Op dinsdag vieren we ook nog de verjaardag van Lou, wie weet kan Lou ons dan nog meer vertellen over papegaaien, want zij krijgt als eerste de eer en het genoegen om de verjaardagszak mee naar huis te nemen en Papegaaitje Luki als logé te hebben!

 

Denken jullie nog aan de turnpantoffels?

Meenemen: een kussentje voor in de kring, een zakdoekendoos

 
terug

Onze klas

"Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is een te blijven als je groot wordt."

 

- Pablo Picasso